Varför en repeater?

Nöjda kunder
Nöjda kunder

Så här glad och nöjd är våra kunder efter en repeaterinstalation.

Dålig täckning för mobilt bredband och mobiltelefoni är växande problem i takt med att vi ständigt måste vara uppkopplade och anträffbara. Även fast operatörerernas täckningskartor uppger att man befinner sig inom täckningsområdet så är det många lokaler och bostäder som helt eller delvis helt saknar mobiltäckning.

Moderna energisnåla byggnader skapar de största problemen. Det beror på väggar och tak är tjocka och består av materiel som inte släpper in radiosignaler. Moderna energifönster är lika RF täta som en betongvägg vilket gör att många nybyggda moderna bostäder helt saknar mobilt bredband och mobiltäckning trots relativ närhet till operatörens basstation.

Andra orsaker till dålig täckning är långt avstånd från basstationen eller att man befinner sig i radioskugga.

Det behöver inte bli dyrt med en mindre repeaterinstallation. För mindre lokaler och bostäder ca 4000-5000:- + moms. Mindre installationer kan man enkelt utför själv. Vi tillhandahåller fullständiga instruktioner och full support under installationen. Vill ni att installatör utför arbetet så har vi återförsäljare och installatörer i hela landet som gör en professionell installation med garanterat bra resultat.

En annan fördel med repeater är att strålningen och SARS värdet drastiskt minskar samt längre batteritid.

Det är enkelt att installera ett mindre repeatersystem själv. Se installationsvideo från Stella Doradus till vänster.